Gyakran ismételt kérdések

1. Hogyan hat a Femarelle?

A Femarelle fő összetevője egy speciális szójakivonat, a DT56a, ami egy standardizált vegyület. A DT56a a szervezet szelektív ösztrogén receptor modulátoraként (SERM) működik és szelektív módon befolyásolja a szervezet ösztrogénreceptorait. A DT56a szelektív tulajdonságai lehetővé teszik a menopauza különböző szakaszaiban jelentkező hormonális tünetek enyhítését, anélkül, hogy befolyásolnák az érzékeny szöveteket (mell, méh), így nem növelik a kockázati tényezőket.

2. Kinek ajánljuk a Femarelle® Balance terméket?

A 40-es éveikben járó nőknek, akik hormonális változásokkal kapcsolatos tüneteket tapasztalnak: hajhullás, a bőr csökkent rugalmassága, alvászavarok, hangulatingadozások. A Femarelle® Balance javíthatja a bőr rugalmasságát, erősítheti a hajat, segíthet az alvászavarok és hangulatingadozások kezelésében.

3. Kinek ajánljuk a Femarelle® Recharge terméket?

Az 50-es éveikben járó nőknek, akik a menopauza tüneteit tapasztalják: hőhullámok, éjszakai izzadás, alkalmi alvászavarok, libidó csökkenése vagy alacsony energiaszint. A Femarelle® Recharge segíthet csökkenteni a hőhullámokat, éjszakai izzadásokat, és az alvászavart, valamint növelheti az energiaszintet és a nemi vágyat.

4. Kinek ajánljuk a Femarelle® Unstoppable terméket?

A 60-es éveikben járó nőknek, akik a menopauza tüneteit tapasztalják: csontritkulás, hüvelyszárazságban. A Femarelle® Unstoppable támogathatja a csontok és a hüvelyi szövetek egészséget, valamint enyhítheti a vizelettartási nehézségeket.

5. Mennyi idő elteltével várható a tünetek enyhülése?

A tünetek akár már az első hónap után enyhülhetnek. A Femarelle készítmények folyamatos szedése javasolt, hiszen a tünetek visszatérhetnek.

6. Okozhat a Femarelle nem várt mellékhatásokat?

A Femarelle termékekből világszerte több, mint 6 millió dobozzal vásároltak 2000 óta. Ez idő alatt nem érkezett visszajelzés számottevő mellékhatásokról. Az elfogyasztott anyagokra természetesen minden szervezet máshogy reagálhat, ezért ha bármilyen mellékhatást észlel, javasoljuk, hogy forduljon kezelőorvosához.

7. Szedhetem a Femarelle-t más szerekkel együtt?

A gyógyszerekkel vagy kiegészítőkkel való esetleges kölcsönhatásokról, kérdés esetén, javasoljuk, hogy forduljon kezelőorvosához.

8. Bevehetek naponta kettőnél több kapszulát?

Súlyosabb menopauzás tüneteknél hatásos lehet kettőnél több kapszula szedése. Ha a napközben tapasztalt tünetek erősebbek, akkor érdemes reggel bevenni két kapszulát, ha pedig az éjszakai tünetek az erősebbek, akkor a lefekvés előtti adagot lehet duplázni. A megnövelt dózis nem jár kockázatokkal, de egy-két hét elteltével érdemes visszaállni a napi két kapszulára, amennyiben a megnövelt adag elérte a kívánt hatást. Fontos, hogy dózistól függetlenül a Femarelle kapszulákat naponta két alkalomra osztva szükséges bevenni.

9. Milyen gyakran kell bevenni a Femarelle kapszulát?

Az optimális hatás elérése érdekében naponta két darab Femarelle kapszulát kell bevenni, egy kapszulát reggel, egyet pedig este. A kapszulát egy kevés vízzel kell lenyelni. A Femarelle kapszulát étkezés előtt és után is be lehet venni.

10. Tartalmaz a Femarelle ösztrogént vagy bármilyen hormont?

A Femarelle nem ösztrogén és nem hormon, hanem egy szójából és lenmagból származtatott természetes táplálékkiegészítő, amely bizonyos sejteknél, szelektív ösztrogén receptor modulátorként (SERM) utánozza az ösztrogén hatását.

11. Tartalmaz a Femarelle glutént?

Nem, a Femarelle gluténmentes termék.

12. Mi a teendő ha egy kapszula beszedése kimaradt?

Amennyiben egy kapszula beszedése kimaradt, azt a lehető leghamarabb szükséges pótolni. Ha még csak fél nap telt el, ez esetben nem szükséges duplázni a mennyiséget a kimaradt kapszula pótlására, egyszerűen tovább kell szedni a készítményt az előírt módon.

13. Cukorbetegek szedhetik a Femarelle készítményt?

Igen szedhetik, mert a Femarelle nem tartalmaz glükózt és nincs hatással a glükóz metabolizmusára a szervezetben.

14. Hatással van a Femarelle a pajzsmirigy működésére?

Nem, az elvégzett vizsgálatok szerint a Femarelle készítménye nincsenek hatással a pajzsmirigy működésére.

15. Felnyithatom a Femarelle kapszulát és bevehetem csak a tartalmát egy kis vízzel?

A kapszulahéj egyik funkciója, hogy megvédi a hatóanyagot a gyomor magas savtartalmától. Ezért azt javasoljuk, hogy ne válassza szét a kapszulahéjat és a kapszula tartalmát. Amennyiben nem szívesen nyelné le egészben a kapszulát és úgy tapasztalja, hogy a kapszulában található por a kapszulahéj nélkül is hatékonyan enyhíti a tüneteit, ez esetben szedheti a Femarelle kapszulákat ezen a módon.

16. Mennyi ideig érdemes szedni a Femarelle készítményt?

A Femarelle egy étrend-kiegészítő készítmény a perimenopauzális és változókori tünetek kezelésére. A tünetek bizonyos esetben már a 30-as évek végén elkezdhetnek jelentkezni, innentől kezdve már el lehet kezdeni szedni a készítményt. Jellemzően pedig a 40-es évektől jelentkeznek erősebb tünetek. A Femarelle különböző termékei akár évtizeden keresztül segíthetnek enyhíteni vagy megszüntetni a változókor tüneteit. A készítményt a tünetek megszűnése esetén is javasolt tovább szedni a csontok egészségének megőrzése érdekében.

17. Hatással van a Femarelle a szervezet ösztradiol vagy FSH (tüszőérlelő hormon) szintjére és a méhnyálkahártya vastagságára?

Nem, a Femarelle nincs hatással az említett hormonszintekre és nem befolyásolja a méhnyálkahártya vastagságát sem. Egy ezzel kapcsolatos klinikai vizsgálat összefoglalója, mely 80 nő bevonásával készült, megtekinthető: itt!

18. Szedhetem a Femarelle kapszulákat ha nem jól emésztem a szóját vagy allergiás vagyok rá?

A Femarelle gyártása során a szója olyan folyamatokon megy keresztül, amelyek általában semlegesítik az allergén tulajdonságokat. Számos szójára allergiás nőt ismerünk, akik mellékhatás nélkül tapasztalják a Femarelle pozitív hatásait. Azt viszont sajnos nem jelenthetjük ki, hogy teljesen kizárt az allergiás reakció. Enyhe allergia esetén próbáljon ki egy kapszulát, ami alapján kiderül, hogy milyen hatással van az Ön szervezetére.

19. Szedhetem a Femarelle kapszulákat ha cisztát találtak a mellemben?

Mivel a Femarelle készítményeknek nincs az ösztrogénhez hasonló hatása a mellszövet sejtjeire, a szedése akkor is ajánlott, ha valakinek ciszta van a mellében.

Hatékony és biztonságos megoldás!

Válassza az Ön igényeinek megfelelő terméket.

Vásárlás