Femarelle® Recharge

A terméket a menopauza okozta hőhullámok, hangulatingadozások, kialvatlanság és éjszakai izzadás csökkentéséhez ajánljuk.

A Femarelle® Recharge klinikailag igazolt segítséget nyújt a a menopauza alatt jelentkező kellemetlen tünetek enyhítésére.

Éld az életed, vedd át az irányítást!

A Femarelle a világon a leggyakrabban ajánlott hormonmentes megoldás, a világ vezető nőgyógyászainak támogatásával.

A termék hatékony és biztonságos módja a hormonális változások okozta tünetek enyhítésének, mely nem gyakorol az ösztrogénhez hasonló hatást a mellre és a méh szöveteire.

  • Megnövekedett energiaszint

  • Kordában tartott hangulatingadozások

  • Hosszabb, pihentetőbb alvás

  • Nemi vágy visszatérése

Mi történik a ilyenkor a szervezetünkben?

A menopauza egy természetes biológiai folyamat, amely a termékenység korának végét jelenti és az utolsó menstruáció után egy évvel kezdődik. Ez leggyakrabban 45-55 éves korban kezdődik, de kitolódhat akár a 60-as évekre is. 40 éves kor előtt korai menopauzáról beszélünk, amely gyakran valamely orvosi kezelés vagy beavatkozás miatt következik be.

A nők 30-60% -a tapasztal időszakos fizikai és/vagy pszichológiai tüneteket a menopauza idején, amelyek az ösztrogén hormon termelésének csökkenésével vannak összefüggésben. A leggyakoribb tünetek közé tartoznak a hőhullámok, az éjszakai izzadás, az alvászavarok, a fáradtság és a koncentrálási nehézségek.  Egyéb tünetek lehetnek a hangulatingadozások, a szorongás és a depresszió. A tünetek az utolsó menstruáció időpontjától kezdődően átlagosan 4-8 évig tartanak, de ez jelentős szóródást mutat. A nők 10%-a akár 10-12 éven át tapasztalja a tüneteket.

Termék előnyök

A Femarelle® Recharge B6-vitamin tartalmánál fogva hozzájárul a hormonális aktivitás szabályozásához, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, az idegrendszer normál működéséhez, valamint részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.
A termék nem okoz semmilyen negatív változást a szervezetben; nem okoz látható változást a méhnyálkahártya vastagságában, sem a méh- és a mellszövetben valamint nem befolyásolja a véralvadást sem.

Megvásárolom

Rendeljen egyszerre többet, így egyidejű vásárlás esetén kedvezményes áron juthat a termékhez.

1-2 db
esetén
8.950 Ft
/ doboz
3-5 db
esetén
8.490 Ft
/ doboz
6-11 db
esetén
7.990 Ft
/ doboz

 

12 db
felett
7.490 Ft
/ doboz

A darabszám beírása után rendszerünk automatikusan a kedvezményes árat rendeli a vásárlásához!

A kapszula tartalma:

DT56a hőkezelt szója kivonat (Glycine max) 322mg
Lenmag kivonat 108 mg
Kapszulahéj (szarvasmarha-zselatin) 96mg
B6 vitamin (piridoxin-hidroklorid) 1 mg

Használati utasítás

A Femarelle® Recharge kapszulát naponta kétszer kell bevenni, egy kapszulát reggel, egyet pedig este. A kapszulát kevés vízzel kell lenyelni. A kapszulát be lehet venni étkezés előtt és étkezés után is. Naponta két kapszula szedése az optimális, mert így érhető el a kívánt hatás. Amennyiben egy kapszula beszedése kimaradt, a lehető leghamarabb be kell venni a kimaradt napi kapszulát, majd tovább szedni a készítményt az előírt módon. Nem szükséges kétszeres adagot bevenni a kimaradt kapszula pótlására, a termék szedését az előírt módon kell folytatni.

A Femarelle® Recharge kapszulák egyedi gyártási technológiával készülnek, melynek köszönhetően a termék nem érintkezik semmilyen kíméletlen vegyi anyaggal az előállítás során. Az egyedülálló eljárás növeli az aktív összetevők biológiai hasznosulását, melyek megtalálhatók a Femarelle® Recharge kapszulákban. A termék gyártója által szabadalmazott DT56a szója kivonat egy teljes értékű szója kivonat. A Femarelle® Recharge kapszula nem tartalmaz ösztrogént és nem izoflavon kivonat.

Hatékony és biztonságos megoldás!

Válassza az Ön igényeinek megfelelő terméket.

Vásárlás