Femarelle® Recharge

A terméket a menopauza okozta hőhullámok, hangulatingadozások, kialvatlanság és éjszakai izzadás csökkentéséhez ajánljuk.

A Femarelle® Recharge klinikailag igazolt segítséget nyújt a a menopauza alatt jelentkező kellemetlen tünetek enyhítésére.

Éld az életed, vedd át az irányítást!

A Femarelle a világon a leggyakrabban ajánlott hormonmentes megoldás, a világ vezető nőgyógyászainak támogatásával.

A termék hatékony és biztonságos módja a hormonális változások okozta tünetek enyhítésének, mely nem gyakorol az ösztrogénhez hasonló hatást a mellre és a méh szöveteire.

  • Megnövekedett energiaszint

  • Kordában tartott hangulatingadozások

  • Hosszabb, pihentetőbb alvás

  • Nemi vágy visszatérése

Mi történik a ilyenkor a szervezetünkben?

A menopauza egy természetes biológiai folyamat, amely a termékenység korának végét jelenti és az utolsó menstruáció után egy évvel kezdődik. Ez leggyakrabban 45-55 éves korban kezdődik, de kitolódhat akár a 60-as évekre is. 40 éves kor előtt korai menopauzáról beszélünk, amely gyakran valamely orvosi kezelés vagy beavatkozás miatt következik be.

A nők 30-60% -a tapasztal időszakos fizikai és/vagy pszichológiai tüneteket a menopauza idején, amelyek az ösztrogén hormon termelésének csökkenésével vannak összefüggésben. A leggyakoribb tünetek közé tartoznak a hőhullámok, az éjszakai izzadás, az alvászavarok, a fáradtság és a koncentrálási nehézségek.  Egyéb tünetek lehetnek a hangulatingadozások, a szorongás és a depresszió. A tünetek az utolsó menstruáció időpontjától kezdődően átlagosan 4-8 évig tartanak, de ez jelentős szóródást mutat. A nők 10%-a akár 10-12 éven át tapasztalja a tüneteket.

Termék előnyök

A Femarelle Recharge B6-vitamin tartalmánál fogva hozzájárul a hormonális aktivitás szabályozásához, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, az idegrendszer normál működéséhez, valamint részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.
A Femarelle Recharge nem okoz semmilyen negatív változást a szervezetben; nem okoz látható változást a méhnyálkahártya vastagságában, sem a méh- és a mellszövetben valamint nem befolyásolja a véralvadást sem.

A kapszula tartalma:

DT56a (fermentált szója kivonat) 322mg
Lenmag kivonat 108 mg
B6 vitamin (Pyrodoxine) 1 mg

Használati utasítás

A Femarelle Recharge kapszulát naponta kétszer kell bevenni, egy kapszulát reggel, egyet pedig este. A kapszulát kevés vízzel kell lenyelni. A Femarelle Balance kapszulát be lehet venni étkezés előtt és étkezés után is. Naponta két kapszula szedése az optimális, mert így érhető el a kívánt hatás. Amennyiben egy kapszula beszedése kimaradt, a lehető leghamarabb be kell venni a kimaradt napi kapszulát, majd tovább szedni a készítményt az előírt módon. Nem szükséges kétszeres adagot bevenni a kimaradt kapszula pótlására, a termék szedését az előírt módon kell folytatni.

A Femarelle® Recharge kapszula egyedülálló formulája szabadalmi oltalom alatt álló fermentált szója kivonatot (DT56a), lenmagot, B2 vitamint és biotint tartalmaz. A B2 vitamin és biotin hozzájárulnak a normál nyálkahártya, az egészséges bőr és idegrendszer működéséhez és részt vesznek a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban. Továbbá a biotin hozzájárul a haj normál állapotának fenntartásához, a B2 vitamin pedig a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez.

Hatékony és biztonságos megoldás!

Válassza az Ön igényeinek megfelelő terméket.

Vásárlás