Femarelle® Unstoppable

A terméket elsősorban az egészséges csontozat és ízületek fenntartásához ajánljuk.

A Femarelle® Unstoppable segíthet a hüvely egészségének megőrzésében is. A termék klinikailag igazolt segítséget jelenthet a változókor utáni években.

Fogadd el a korodat, élvezd az életed!

A Femarelle Unstoppable egy étrend-kiegészítő készítmény a változókoron túli nők számára.

A termék szója kivonatot, B2 vitamint, biotint, D3 vitamint és kalciumot tartalmaz, melyek segíthetnek megőrizni a csontok és a hüvely egészségét.

  • Egészséges csontok és ízületek

  • Normál idegrendszeri működés

  • A bőr és haj normál állapota

  • Normál nyálkahártya

Mi történik ilyenkor a szervezetünkben?

30 éves kortól kezdődően minden nő testében megindul egy enyhe csontvesztési folyamat, mely a menopauza szakaszába érve az ösztrogénszint csökkenéséből adódóan évi 2-4% mértékűre nő. Ez a folyamat a csontszövet strukturális romlását és a csonttömeg csökkenését eredményezi. A törésre legérzékenyebb területek a csípő, a gerinc és a csukló.

Az ösztrogén egyik legfontosabb szerepe a testünkben a nyálkahártya növekedésének és megfelelő vérellátásának biztosítása. Az ösztrogénszint csökkenése olyan kellemetlen tünetek megjelenéséhez vezethet, melyek leginkább a hüvelyben érzékelhetők. A hüvely fala vékonyabbá és szárazabbá válik, piros és irritált lesz, viszkető érzés léphet fel, és a szövet érzékenyebbé válik a sérülésekkel szemben.

Termék előnyök

A D-vitamin és a kalcium hozzájárul az egészséges csontozat fenntartásához. A biotin és a B2 vitamin a normál nyálkahártya, az egészséges bőr és az idegrendszer működésében is részt vesz, valamint a biotin szerepet játszik a haj normál állapotának fenntartásában.

Megvásárolom

Rendeljen egyszerre többet, így egyidejű vásárlás esetén kedvezményes áron juthat a termékhez.

1-2 db
esetén
8.950 Ft
/ doboz
3-5 db
esetén
8.490 Ft
/ doboz
6-11 db
esetén
7.990 Ft
/ doboz

 

12 db
felett
7.490 Ft
/ doboz

A darabszám beírása után rendszerünk automatikusan a kedvezményes árat rendeli a vásárlásához!

A kapszula tartalma:

DT56a (fermentált szója kivonat) 322mg
Kalcium karbonát 200mg
B2 vitamin (Riboflavin) 1 mg
Biotin 100 μg
D3 vitamin (Kolekalciferol) (400 NE)

Használati utasítás

A Femarelle® Unstoppable kapszulát naponta kétszer kell bevenni, egy kapszulát reggel, egyet pedig este. A kapszulát kevés vízzel kell lenyelni. A Femarelle® Unstoppable kapszulát be lehet venni étkezés előtt és étkezés után is. Naponta két kapszula szedése az optimális, mert így érhető el a kívánt hatás. Amennyiben egy kapszula beszedése kimaradt, a lehető leghamarabb be kell venni a kimaradt napi kapszulát, majd tovább szedni a készítményt az előírt módon. Nem szükséges kétszeres adagot bevenni a kimaradt kapszula pótlására, a termék szedését az előírt módon kell folytatni.

A Femarelle® Unstoppable kapszulák egyedi gyártási technológiával készülnek, melynek köszönhetően a termék nem érintkezik semmilyen kíméletlen vegyi anyaggal az előállítás során. Az egyedülálló eljárás növeli az aktív összetevők biológiai hasznosulását, melyek megtalálhatók a Femarelle® Unstoppable kapszulákban. A termék gyártója által szabadalmazott DT56a szója kivonat egy teljes értékű szója kivonat. A Femarelle® Unstoppable kapszula nem tartalmaz ösztrogént és nem izoflavon kivonat.

Hatékony és biztonságos megoldás!

Válassza az Ön igényeinek megfelelő terméket.

Vásárlás