Femarelle® Balance

A terméket elsősorban azoknak a nőknek ajánljuk, akik különböző hormonális változások miatt jelentkező testi és lelki tüneteket tapasztalnak.

Femarelle® Balance a kezdődő hormonális változásokat kísérő tüneteket célozza. A termék klinikailag igazolt segítséget jelenthet a menopauza előtti években.

Szeresd az éveid, érezd jól magad!

Klinikailag igazolt segítség a nők számára a menopauza előtti években.

A 40-es életévekben kezdődő szabálytalan menstruációs ciklus egy természetes folyamat, de sok esetben ezt további tünetek kísérik, úgy mint a hangulatingadozások, fáradékonyság, továbbá a bőr és haj szárazsága.

A Femarelle Balance a kezdődő hormonális változásokat kísérő tüneteket célozza.

  • Kordában tartott hangulatingadozások

  • Hosszabb, pihentetőbb alvás

  • Megnövekedett energiaszint

  • A bőr megszokott rugalmassága

Mi történik a ilyenkor szervezetünkben?

A negyvenes évek elején, egyre kevesebb tüsző hagyja el a petefészkeket, ennek eredményeképp egyre ritkábban fordul elő ovuláció. A szervezet ösztrogénszintjének csökkenése a menstruáció rendszertelenségét eredményezi.

Ebben az átmeneti periódusban a hormonszint jelentősen ingadozik, ami fizikai, mentális és lelki kiegyensúlyozatlansághoz vezet. A tünetek sokszor nagyon hasonlítanak a PMS (premenstruációs szindróma) tüneteire.

Hangulatingadozások, csökkent energiaszint, alvási nehézségek, elvékonyodott, száraz bőr és hajhullás tapasztalható.

Termék előnyök

A Femarelle® Balance kapszula egyedülálló formulája szabadalmi oltalom alatt álló fermentált szója kivonatot (DT56a), lenmagot, B2 vitamint és B7 vitamint tartalmaz.

A B2 vitamin és B7 vitamin hozzájárulnak a normál nyálkahártya, az egészséges bőr és idegrendszer működéséhez és részt vesznek a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban. Továbbá a B7 vitamin hozzájárul a haj normál állapotának fenntartásához, a B2 vitamin pedig a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez.

Megvásárolom

Rendeljen egyszerre többet, így egyidejű vásárlás esetén kedvezményes áron juthat a termékhez.

1-2 db
esetén
8.950 Ft
/ doboz
3-5 db
esetén
8.490 Ft
/ doboz
6-11 db
esetén
7.990 Ft
/ doboz

 

12 db
felett
7.490 Ft
/ doboz

A darabszám beírása után rendszerünk automatikusan a kedvezményes árat rendeli a vásárlásához!

A kapszula tartalma:

DT56a hőkezelt szója kivonat (Glycine max) 322mg
Kapszulahéj (szarvasmarha-zselatin) 96mg
Lenmag kivonat  50 mg
B2-vitamin (Riboflavin) 1 mg
B7-vitamin (D-Biotin) 0.1 mg

Használati utasítás

A Femarelle® Balance kapszulát naponta kétszer kell bevenni, egy kapszulát reggel, egyet pedig este. A kapszulát kevés vízzel kell lenyelni. A kapszulát be lehet venni étkezés előtt és étkezés után is. Naponta két kapszula szedése az optimális, mert így érhető el a kívánt hatás. Amennyiben egy kapszula beszedése kimaradt, a lehető leghamarabb be kell venni a kimaradt napi kapszulát, majd tovább szedni a készítményt az előírt módon. Nem szükséges kétszeres adagot bevenni a kimaradt kapszula pótlására, a termék szedését az előírt módon kell folytatni.

A Femarelle® Balance kapszulák egyedi gyártási technológiával készülnek, melynek köszönhetően a termék nem érintkezik semmilyen kíméletlen vegyi anyaggal az előállítás során. Az egyedülálló eljárás növeli az aktív összetevők biológiai hasznosulását, melyek megtalálhatók a Femarelle® Balance kapszulákban. A termék gyártója által szabadalmazott DT56a szója kivonat egy teljes értékű szója kivonat. A Femarelle® Balance kapszula nem tartalmaz ösztrogént és nem izoflavon kivonat.

Hatékony és biztonságos megoldás!

Válassza az Ön igényeinek megfelelő terméket.

Vásárlás